Welkom bij de

Persoonlijke Contacten Lijn

De Persoonlijke Contacten Lijn is virtueel, je kan kiezen uit 3 verschillende mensen. Lees of luister wat zij te vertellen hebben.

Deze lijn is ontstaan doordat er al een poosje weinig beurzen zijn en dit missen wij. We kunnen niet naar de beurs dus de beurs komt naar jou.

Hier onder staan de consulenten met uitleg en de knop voor meer info per consulent.

Mocht je een consulent naar keuze gevonden hebben, dan kan je klikken op meer informatie of op 'nu boeken', je komt dan bij de agenda. In de agenda kan jij je afspraak reserveren met de betreffende consulent, voor 20, 30 of 45 minuten.

Na het boeken kom je op de betaalpagina, als je betaald hebt krijg je van de consulent een mail met een  Zoom link, let op! (Zoom nog wel installeren). Op de afgesproken tijd kun je dan met de consulent via Zoom praten. Het fijne is dat je elkaar dan ook kan zien!

67754050_501485020396033_672919770100871

Edith Pieterson

Ervaren spirituele coach, medium, heks, luisterend oor, SoulKey master, liefde, relaties, rouwverwerking, manifestatie, kaartlegging, burn-out

Viviane van Tol 2.jpeg

Viviane van Tol

Medium, coach, Engel therapie, Diverse orakel methoden, Numerologie, Channelen, Omgaan met HSP (hooggevoeligheid) en Healing dmv Universele Witte Tijds Energie.

Helene Combee.jpg

Helene Combee

Coach, heks "The White Lady", runen, reiki master, Edelstenen advies