Welkom! Bij de 4 Elementen.

Iedere maand hebben we een ander thema en een andere aanpak, iedere week krijg je bericht van mij met een opdracht of met een herinnering wat je nog kan doen of waar je nog naar kan kijken. Het wordt een prachtige reis naar jezelf, we werken met inzichten en doelen en met maanstanden, omdat de maan en haar energie veel met ons doet, veel meer dan je tot nu toe beseft hebt.

Ik wens je veel plezier en heel veel leuke inzichten in jezelf, zodat jij de beste versie van jou word! En dat kan je, want je bent zoveel meer dan dat je tot nu toe was en wat je nog niet eens kan bedenken nu.

Klink op de maand waar je mee begint of bezig bent, de inlogcode is voor iedere maand anders, deze krijg je per mail en is dus een hele maand geldig.

Note: Een leuke bijkomstigheid!

Als jij je hebt ingeschreven en je brengt iemand anders aan die de opleiding gaat doen, dan krijg je voor iedere persoon die je aanbrengt € 45,- korting, dus voor 1 persoon € 45,- voor 2 personen € 90,- en zo verder, misschien lukt het je uiteindelijk om de opleiding gratis te doen en misschien zelfs om er geld mee te verdienen!

Tijdens de opleiding leer je ook om je doelen te stellen en focus te hebben, super leuk toch!

April

Augustus

Oktober

December

Februari

September

November

Januari

Maart

Koos Vorrinkstraat 15

4463 TX  Goes

0031 6 5171 4769

edithpieterson@gmail.com

Edith Pieterson

Hypnotherapeut en Coach

K.v.K. 66906539

BTW Nr.: NL002116270B78

ING: NL65INGB0008007752

BIC: INGBNL2A