Welkom! Bij de 4 Elementen.

Iedere maand hebben we een ander thema en een andere aanpak, iedere week krijg je bericht van mij met een opdracht of met een herinnering wat je nog kan doen of waar je nog naar kan kijken. Het wordt een prachtige reis naar jezelf, we werken met inzichten en doelen en met maanstanden, omdat de maan en haar energie veel met ons doet, veel meer dan je tot nu toe beseft hebt.

Ik wens je veel plezier en heel veel leuke inzichten in jezelf, zodat jij de beste versie van jou word! En dat kan je, want je bent zoveel meer dan dat je tot nu toe was en wat je nog niet eens kan bedenken nu.

Klink op de maand waar je mee begint of bezig bent, de inlogcode is voor iedere maand anders, deze krijg je per mail en is dus een hele maand geldig.

De maancyclus

Iedere maancyclus duurt ongeveer 29 dagen en kent een viertal fases: donkere maan, wassende maan, volle maan en afnemende maan.

Donkere maan/Nieuwe maan

Met donkere maan kijken we naar onszelf, laten we los, is het tijd voor transformatie, verstilling en zelfreflectie, kijk je naar jouw droom, de weg die jij wilt lopen.

1ste kwartier/Wassende maan

Met wassende maan is het een goede tijd om met iets nieuws te beginnen, of iets wat je al in gang had gezet te versterken, ook kijk je of je nog steeds op het juiste pad zit en versterkt de wassende maan jouw kracht.

Volle maan

Met volle maan wanneer de maan het krachtigst is, is het een perfecte tijd voor nagenoeg alles wat je wilt, vooral om iets te versterken, stil te staan bij wie je bent en of er nu nog dingen zijn die je wilt veranderen of dat jouw pad nog steeds goed voelt. Edelstenen en andere krachtvoorwerpen worden met volle maan opgeladen.

Laatste kwartier/Afnemende maan

Afnemende maan is bedoeld voor alle dingen die je graag wilt laten verminderen. Een goed voorbeeld hiervoor is als je wilt afvallen of wilt stoppen met roken. Deze maan is ook bedoeld om dingen te verwerken die je in de voorgaande manen je pad hebben gekruist voordat je je weer richt op de komende donkere maan.

  • Afnemende en donkere maan hebben een vrouwelijke energie.

  • Wassende en volle maan hebben mannelijke energie.

April

Augustus

Oktober

December

Februari

September

November

Januari

Maart