De Masterclass

 

Hier zijn 2 verschillende mogelijkheden.

 

1 avond per maand, virtueel of een zeer intensieve masterclass van 2 volle dagen.

 

In beide gevallen werken we aan het onderstaande, maar 1 avond per maand is natuurlijk anders dan 2 intensieve dagen, in deze 2 dagen is alles wel verandert. Waar 1 avond per maand langer gaat duren.

 

De Masterclass zijn 2 zeer intensieve dagen. We gaan uitzoeken hoe jij het leven kan gaan leven wat jij voor jezelf wilt. Een buitengewoon leven, een leven van betekenis, een prachtig leven, een leven van vreugde, geluk, liefde, passie, succes, vervulling, groei, connectie ... wat het ook voor jou betekent. Het leven ervaren op jouw voorwaarden.

 

Negativiteit eruit en positiviteit erin!

 

De Masterclass is jouw uitnodiging om de krachtigste bronnen die je al bezit te herkennen, te ontdekken en in gebruik te nemen: de moed, het geloof, de vastberadenheid, de passie en de drive om te groeien, bij te dragen aan en het leven te vieren op het diepste, meest krachtige niveau.

 

Wat we in deze masterclass echt gaan doen is niet jezelf veranderen, maar het worden wie jij echt bent. Hoe meer jij weet wie je bent, waar je van houdt, wat je haat, waar jij blij van word en wat je drive is, hoe makkelijker het voor jou is om te bereiken wat jij wilt en vervult te zijn.

 

We weten dat wat we uiteindelijk behalen ons nooit gelukkig zal maken. Wie we worden bepaalt ons geluk; dat is de enige zekerheid in ons leven. Diep binnenin ons hebben we allemaal een honger voor meer. Maakt niet uit hoe geweldig ons leven al is – of hoeveel uitdagingen we hebben – er is altijd een ander level.

 

We kennen allemaal wel iemand of zijn getuige geweest van iemand die het vermogen lijkt te hebben om het leven bij de horens te grijpen en de voltooiing van hun meest gekoesterde verlangens te realiseren.

Je kan die pure vreugde zelfs af en toe, zo niet volledig, voelen. Maar, meemaken van de dingen die je wilt hebben is één ding; bewust zijn van hoe je het doet, is een andere. De vraag is dus: "Wat creëert een buitengewone kwaliteit van het leven? Wat zijn de krachten die de richting van ons leven bepalen en onze bestemming bepalen? Het belangrijkste is:

 

Hoe kunnen we deze krachten gebruiken om een leven van geluk, vreugde, succes, vervulling en betekenis te creëren?

 

Wat we o.a. gaan doen, uitzoeken en uitdiepen:

 

 • Uitzoeken wat jouw onderliggende gedachten en emoties zijn, deze zorgen ervoor dat je nog niet daar bent waar je graag zou willen zijn

 • Hoe ziet een buitengewoon leven er voor jou uit in de next level

 • Waar ben je emotioneel

 • Waar zou jij je volledig bij voelen

 • Wat weerhield je ervan om in het verleden je buitengewone leven te creëren? Wat is er in de weg gaan staan

 • Wat moet je nu veranderen om het leven op jouw voorwaarden te laten gebeuren

 • Wat weerhoud jou steeds weer om naar voren te gaan, om stappen te ondernemen, wat ligt er onder de oppervlakte of diep in jou?

 

We zijn allemaal praktische psychologen. We hebben allemaal het vermogen om te ontcijferen wat er werkelijk in een situatie aan de hand is - zowel bij onszelf als bij degenen om wie we geven. De 3 elementen van praktische psychologie vertegenwoordigen een reeks verfijningen die je zullen helpen de aard van de mens te begrijpen en op hun beurt kunnen voorspellen hoe en waarom we doen wat we doen. Hoe meer je begrijpt wat er van nature met mensen aan de hand is, hoe meer medeleven, verbinding en positieve invloed je kan hebben als ouder, leider, professional, liefhebbende partner of vriend.

 

 

Praktische zaken over de Masterclass van 2 dagen

 

 • De masterclass is virtueel en live via Zoom (zolang als dat nodig is in deze tijd), mocht het veranderen dan zal het ergens in Nederland op locatie zijn

 • Het zijn 2 lange en volle dagen. Tijdens deze dagen gaan we heel erg diep. 

 • We gaan door het breekpunt en bouwen daarna alles weer op, maar dan volledig positief met liefde en met focus.

 • Iedereen zal door het punt heen gaan, ik laat niemand in de kou staan, dus resultaat is er altijd!

 • We starten beide dagen om 9 uur en gaan door tot ongeveer 21.00 - 22.00 uur

 • Je krijgt een pdf om te downloaden zodat je tijdens de training de opdrachten uit kan werken en om te zien waar je staat en heen gaat

 • Na deze 2 dagen is er nog een ondersteuning met opdrachten voor 10 dagen

 • Na die 10 dagen is er nog ondersteuning en de mogelijkheid om gratis weer in te stappen en mee te doen bij de volgend Masterclass

Prijzen:

Masterclass 1 avond per maand € 25,- per maand, volgende datum:  De avonden zijn op de woensdag om 19.00 uur, na inschrijven volgt een link voor de virtuele avond via Zoom.

Vraag naar de eerst volgende datum.

Masterclass 2 intensieve volle dagen € 1450,-, volgende datum: Na inschrijven volgt een link voor het virtuele weekend via Zoom. alle gegevens en bestanden worden tijdig via de mail verzonden, tevens de voorbereiding.

Vraag naar de eerst volgende datum.