Natascha.jpg

Ik ben Natascha Vollebregt

Spiritueel coach, medium/paragnost/sjamaan/heks. foto's lezen,contact met overledenen, kaartlegging. Coaching innerlijk kind en schaduw werk.

Jij alleen bepaalt hoe hoog je kan vliegen, jij alleen bepaalt hoever je kan gaan in het creëren van je leven.

 

De tekst die hierboven staat is heel belangrijk, ik geef heel veel advies, maar wat jij er uiteindelijk mee wil gaan doen is aan jou. ik oordeel en veroordeel niet.  in principe ben ik een vertrouwens persoon en heb ik een geheimhoudingsplicht. verder hoop ik dat de reden dat je belt bevalt. ik doe dit al meer dan 30 jaar met heel veel liefde. omdat de mens ten alle tijden zichzelf eigenwaarde moet geven. en het af laten hangen van een ander niet nodig is. 

 

Als coach spiritueel en life coach, ga ik zo goed mogelijk uitleggen waarom je dit meemaakt in het leven dit gecombineerd met bijvoorbeeld de kaarten. als coach doe ik veel ademoefeningen, behandel stress, en levensvragen.  gespecialiseerd in burn-out en angsten/paniekaanvallen. levensvragen, gezondheidscoach, ,ademcoach, zelf je rust weer krijgen als er op dat ogenblik er niemand is. als je hoofd weer vol met gedachten zit. stress coaching ,luisterend oor, innerlijk -kind en schaduwkant, dit duurt een uur

 

Kort over mij. 

Ik ben sjamaan White-Tree deze naam gekregen van een elder die plots in mijn kamer stond inmiddels wel gewend aan deze naam ( wilde namelijk heel graag iets met feather heten.) ik ben opgegroeid met spiritualiteit. mijn vader op het voorspellende gebied en mijn mams met de kruiden en astrologie, en toen nog vrij nieuw de Bach remedie. alles werd uit gependeld. bijzonder vond ik dat altijd. nu zijn mijn paps en mams al een flinke tijd aan de andere kant en wordt ik nog steeds opgevoed en begeleid door ze. ik heb veel contact met de gidsen hoofd en hulp gidsen. ontzettend mooi. ik hou van de mens en help graag daar waar ik kan.

 

Contact met overledenen/Rouwverwerking

Dit is dan ook niet vreemd voor mij, en geef mooie boodschappen van ze door. ook al is dat soms moeilijk voor de achterblijvers zeg maar. Rouwverwerking hoort hier ook bij, en kan je leven behoorlijk in de war sturen. 

Dit kan binnen een half uur. maar ook uitlopend tot een uur.

Fotoreading

Een algemene reading ook dit gaat in samenwerking met de gidsen en heel mooi , hierin zitten de meeste vragen in. hou je nog vragen over dan kan je die vragen zodra ik de algemene reading helemaal heb uitgelegd. vaak zit ik in een stroom versnelling van woorden. in rechtstreekse contact met jou gidsen. Dit duurt een uur

Energieën & identiteiten heb je het idee dat er iets in je huis of gebouw aanwezig is ,ik kan je helpen ik werk ook op afstand. en kijk graag met je mee, dit kan binnen een half uur. 

Zielsverwanten, soulmates, tweeling zielen, de sterke verbinding, het afstoten en de telepathie dit kan binnen een half uur en een uur.

Helderziend/helderhorend/helder ruikend, vaak krijg ik beelden door zomaar uit het niets vaak door gegeven van je gidsen of overleden dierbaren. of ik ruik en hoor. hier zit niet een speciale reading aan vast dit komt vaak zomaar naar voren. ik spreek dit altijd uit, ze geven het niet voor niets door he.....

Zakelijk, heb je problemen met je werk of je zaak, of problemen met zakelijke partners/relaties/opdrachtgevers, veranderingen van werk of baan dit duurt ongeveer een half uur.

Bescherming ben je hoog gevoelig of heb je gewoon bescherming nodig ik kan je helpen weer in je eigen kracht te staan, je af te schermen van de energieën die je voelt van anderen.

Liefde & relatie al je vragen over de liefde. 

Energetische healing/magnetisme ik voel rechtstreeks in op afstand. dit duurt een half uur.

Spirituele ontwikkeling, cursus sjamanisme, dit kan 1 op 1 of in een groep. 

  • Activeren je energieveld en haar kracht om te manifesteren en te creëren

  • Transformeren je leven vanuit een basis van schaarste naar een basis van overvloed

 

Sami betekend alles is energie, lichtende levende lichtende energie, omdat we allen uit levende energie bestaan. en elke levensbron is een onderdeel van het grote geheel, de universele bron. als je de wereld om je heen vanuit deze visie bekijkt, ontstaat er opeens een andere wereld. want als elke vorm van materie uit energie bestaat verschillen jij en ik en de boom en die hond niet van elkaar, want dan zijn we allen in wezen één, bestaande uit hetzelfde. In de Inca traditie

en zonder any hebben we niks, dit betekend wederkerigheid/balans.

 

Wil je alles uitgebreid? Dit duurt ander half uur. 

 

Een liefde volle groet Natascha Vollebregt. 😍