Body and Weight Control, met hulp van een virtuele maagband!

Weer heerlijk in balans van lichaam en geest, met hulp van een virtuele maagband.


De resultaten van de virtuele maagband zijn wereldwijd een stuk hoger dan de normale medische maagband Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82% een stuk effectiever te noemen.Waarom werken diëten niet?


Denk aan het woord dieet in een dagelijkse context. Hoe voel jij je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? Of eerder depressief, beperkt en beroofd? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede.


Een dieet is een programma dat je volgt om gewicht te verliezen. Het impliceert een begin en een eind. De meeste mensen beginnen met een dieet op momenten van grote frustratie, als ze echt voelen “Nu is het genoeg, ik moet afvallen" of "Ik moet van de zomer in mijn bikini passen" of "Ik heb een belangrijke date” of is als een goed voornemen voor het nieuwe jaar en zijn ze gemotiveerd om eindelijk succes te hebben, dan gebruiken ze alle wilskracht die ze hebben en … falen.De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn, maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95% van alle mensen die diëten deze cyclus doormaken.

De meest diëten hebben een vorm van onthouding en/of ontzegging. Je moet je houden aan een voorgeschreven eet schema, aan calorieën of punten tellen. Je geest wordt als het ware geprogrammeerd om aan eten te denken. Met als gevolg dat je zal ontdekken dat je nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!En wanneer je troosteten vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin of omgeving gebeuren er drie dingen:

Het brein vecht ertegen,

Het lichaam vecht ertegen,

De dagelijkse omgeving vecht ertegen.

Aangezien de meeste eetgewoontes diep in het onbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven en telkens dezelfde omstandigheden opzoeken.


De wereld wordt letterlijk zwaarder. De Wereld Gezondheid Organisatie schat dat meer dan een biljoen mensen te maken hebben met overgewicht, inclusief 20 miljoen kinderen.

Deze opwaartse trend in lichaamsvet leidt tot een algemene neerwaartse trend in gezondheid en levensduur. Hoe meer keuzes we hebben in voedingsmiddelen, hoe minder we ons zorgen hoeven te maken over honger en hoe meer we lijken te kiezen voor het verkeerde voedsel.

De keuze voor voedsel met veel calorieën, hoog suikergehalte (geraffineerde koolhydraten) en vet voedsel of gewoon te veel eten of snacken.


​Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten.

Met het virtuele maagband programma leer je hoe makkelijk het is om een beetje minder te eten, maar wel alles waar we zin in hebben. En dit kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden.

Je favoriete eten volledig ontzeggen is een slecht idee, maar die zaken verminderen is realiseerbaar en vol te houden.


Iedereen weet dat minder eten en meer sporten en/of bewegen zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken, je algemene gezondheid zal verhogen en je positiever maakt.


Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te veranderen en is absoluut géén dieet. Het leert om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden, er is geen ontzegging, dus ben je bevrijd van het constant moeten denken aan eten.

Je eet bewust en bent in staat om te luisteren naar wat je maag vertelt. Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies – zonder dieet.


We zijn geboren met een perfect en effectief systeem om alleen dat te eten wat we nodig hebben, denk maar aan een baby:

Een baby heeft het perfecte systeem om zijn gewicht te controleren. Een baby huilt als hij honger heeft, dan geef je de baby de fles of de borst en wanneer hij genoeg heeft stopt de baby met eten.

Je kunt wel denken dat de baby nog meer nodig heeft, maar je krijgt er geen druppel meer in, want genoeg is genoeg. Het perfecte systeem om zijn gewicht te controleren.

Je moet enkel eten wat je effectief nodig hebt.


Toen we zelf gingen eten werd ons van alles vertelt, bijvoorbeeld:

Bordje netjes leegeten is beleefd

Het is zonde om het eten weg te gooien

Goed eten anders word je nooit groot en sterk

Eerst een boterham met vlees dan pas zoet

Geen toetje als je bord niet leeg is

Eerst groenten en aardappelen, vlees voor het laatst

Andere kindjes in Afrika hebben geen eten en jij speelt ermee

Met het virtuele maagband programma gaan we door middel van hypnose het bewuste en onderbewuste ‘resetten’ om weer te leren met eten om te gaan en je leert dat genoeg is genoeg.

Daarnaast ga je meer bewegen en gezonder eten, je leert echt te luisteren naar je maag en je lichaam.


De kosten voor het maagband programma zijn normaal € 700,-

Voor de maand mei en juni is de aanbieding € 600,-

Dit is inclusief alle sessies, een gepersonaliseerde audio voor iedere dag en voor de 'zwakke' momenten.

Tussentijdse ondersteuning d.m.v. mail of telefoon of Skype gesprekken.


Mocht je verder nog informatie willen of een gratis en een vrijblijvende intake van 30 minuten willen, klik dan hier.Wat is het onderbewuste:

Met het onbewuste en het onderbewuste worden geestelijke processen (gedachten en gevoelens) bedoeld die niet, of niet onmiddellijk, toegankelijk zijn en die niettemin iemands gedrag kunnen beïnvloeden.

Dat is datgene wat ons beschermd, die ons oplossingen geeft wanneer we het even niet meer weten. Datgene die onze hele film van ons hele leven nog voorhanden heeft! Dat lijkt voor veel mensen raar, maar dat is het niet. Ons onderbewuste zorgt voor ons, misschien zijn wij daar niet altijd blij mee, dat kan, maar het is wel goed bedoeld en effectief. Het regelt onze ademhalen, het pompen van het hart en alle dingen die we 'automatisch' doen.


Ons onderbewuste heeft altijd het beste met ons voor. En daarom kan je je onderbewuste aanspreken op wat je wilt.

Onderbewustzijn en onbewust zijn wordt nogal door elkaar gehaald en het is goed om even uit te leggen wat het verschil dan is.


Onderbewustzijn en onbewuste


Het onderbewustzijn staat als het ware tussen het bewustzijn en het onbewuste in. Over dat wat je onbewust bent, blijf je onbewust, zoals je bloed wat stroomt, je organen die gewoon werken en de cellen die vernieuwen bijvoorbeeld. Maar wat in je onderbewuste zit kan af en toe omhoog sijpelen zoals een Déjà Vu bijvoorbeeld. Zelf gebruik ik het woord onbewuste omdat je dan in wezen die twee niveaus aanspreekt en vaak is wat onderbewust is ook onbewust voor mensen.


Ab Dijksterhuis heeft daar trouwens een goed boekje over geschreven en daar staat in dat we allemaal zo’n 11,2 miljoen bits aan informatie binnenkrijgen per seconden vraag je je misschien af wat zo een ‘bit’ dan is. Vijf bit is een letter, zoals de letter A. Dus 11,2 miljoen bits zijn dus 2,24 miljoen letters aan informatie die iedere seconde op je afkomen. Als je dan bedenkt dat je van die dikke boeken slechts 12 letters, oftewel gemiddeld 1 woord bewust verwerkt, dan begrijp je denk ik wel dat je onbewuste een zeer krachtig mechanisme is.