Deel 7 – Burnout en waar ga je heen!


Het mooiste is dat ik zoveel geleerd heb van mijn burn-out, ik ben gestopt met het werk wat ik altijd heb gedaan. Het was een superleuke tijd, maar achteraf gezien niet het pad wat ik maar moest blijven volgen.Ik ben heel erg verandert sinds ik een ander pad heb gekozen, het pad van hypnose en de inzichten hoe de hersenen werken, maar wat het grootste verschil heeft gemaakt is mijn SoulKey Therapist opleiding. Binnenkort is de Master, daar kijk ik echt naar uit.


Inmiddels heb ik veel inzicht gekregen in de burn-out op zich, ik heb ook al veel mensen eruit geholpen. Wat mij daar het meeste bij opvalt is dat mensen uit een burn-out komen als ze eindelijk in hun eigen kracht komen te staan, in hun eigen IK. Burn-out en spiritualiteit hangen samen, je komt in een burn-out als je niet verder zoekt dan dat wat er is. Ik zelf ben altijd spiritueel bezig geweest, maar dan meer vanuit het stiekeme hoekje, vroeger al geleerd dat je dat allemaal beter niet uit kan spreken, maar dat gaat nu wel veranderen, domweg door het feit dat ik mezelf niet kan veranderen op dat punt, ik zie, voel en weet meer dan de meeste mensen om me heen.


Doordat ik dat altijd zoveel mogelijk verstopt heb gehouden en dus niet in mijn eigen kracht ben gaan staan daardoor in een burn-out beland. Iets wat ik zeker weet is dat ik daar zeker niet meer in terug wil.

Wat blijft er nu dan over? Opstaan voor wie en wat ik ben en ik ben zoveel meer dan wat je ziet of denkt dat ik ben. Dit geldt niet alleen voor mij maar voor nog heel veel mensen. Mensen zijn toch altijd geneigd om alleen dat te zien wat ze willen zien. Ik kijk graag verder dan dat, altijd al gedaan en verder weinig mee gedaan.


Dat is nu verandert en nog verder aan het veranderen. Jammer alleen dat er mensen dan ineens bang van je zijn, daar zit dan nog wel oud zeer. Het mooie is dat ik dat nu kan zien en daaraan kan werken. Die mensen kan ik niet veranderen, maar mezelf wel. In ieder geval hoe dat voelt voor mij.

Dit was het wat betreft de burn-out, het laatste deel liet op zich wachten omdat ik geen idee had wat ik moest schrijven. Ik zat nog even met het stukje om op te staan voor mezelf en in mijn eigen kracht te staan.


Door de burn-out en door mijn nieuwe pad van hypnose ben ik toch al veel ‘vrienden’ kwijtgeraakt en nu er nog maar een paar over zijn en de andere vervangen door leuke en nieuwsgierige mensen kunnen de paar die het nu helemaal niet meer zien zitten ook een ander pad nemen. Het pad waar ik nu op zit voelt in elke vezel en elke cel als het juiste pad.


Lang leve mijn burn-out en de inzichten die daaruit voort zijn gekomen!


Mocht je vragen hebben of wil je eens langskomen neem dan gerust contact op. Je krijgt altijd antwoordt.

Dank je wel voor het lezen!