Alles is in beweging en onderhevig aan verandering!Alles is in beweging en onderhevig aan verandering, dat is zo voor mij en ook voor jou.

De afgelopen jaren werd voor mij stukje bij beetje duidelijk dat er verandering mocht komen in mijn leven en misschien zelfs wel radicaal. Dit heb ik gedaan!

Mijn meiden zijn de deur uit en dat was ook een teken om zelf te gaan veranderen, om los te laten, alles los te laten.

Ik heb mijn huis leeg geruimd, alles verkocht, weggegeven en weggegooid, 3 dozen zijn erover en wat kleren. Alle emotionele lading afgedaan en los gelaten. De laatste resten gaan nu per dag weg, ik ervaar een enorm gevoel van vrijheid en dat wordt iedere dag meer en meer.

Ik ben verhuisd naar Goes, een nieuw stekkie, een nieuw leven, een nieuw soort vrijheid, alles is nu anders, als ik naar buiten kijk zie ik iets heel anders dan toen ik nog in Hulst woonde, ik slaap anders, ik slaap gewoon door, geen opgebroken nachten meer, geen stress, geen zorgen, geen paniek, geen verdriet. Ah ja nog wel wat verdriet van de dingen die nu soms langskomen uit het verleden en die ik dan weer loslaat. Nu ik tot rust kom kan ik weer genieten, kan ik ineens weer zien wat ik even vergeten was, stukje bij beetje komt alles terug en valt alles op zijn plaats.

Eén van de uitspraken die ik regelmatig zeg: “Iedereen heeft zijn kwaliteiten!”

En wat wil ik nu gaan doen met dit nieuwe leven, met mijn kwaliteiten en met deze nieuwe vrijheid! Ik hou van de natuur, van alles wat de natuur brengt, het kruid en het onkruid, de bomen en de planten, de geur van buiten, de geur van het zilte water, de dieren en de mensen. Ik hou van energie zien, voelen en ervaren en om deze te ontdekken en naar mijn hand te zetten. Ik hou ervan om met energieën te praten, om te luisteren naar mensen, om de energie te voelen en mensen te helpen.

Ik hou van de zon en van de maan, ik hou ervan om te werken met alle maanstanden, met de wisseling van de energie.

Alles is energie, ook onze gedachten zijn energie, deze zend je uit en deze zorgen dat je krijgt waar je gedachten zijn. Als je negatief bent dan krijg je negativiteit. Als je positief bent dan krijg je positiviteit.


Energy goes where attention flows

Alles is voor mij verandert, mijn gevoel, mijn energie, mijn website, mijn logo, mijn presentatie, mijn beurs plaats, alles is anders. Ik ben al jaren een heks, ik doe al jaren wat dit met zich mee brengt, de online opleiding De 4 Elementen is hier de basis van, maar sinds ik deze gestart ben ga ik gaande weg hier makkelijker mee om en breng dit makkelijker naar buiten. De mensen die nu al in de opleiding zitten daarvan krijg ik te horen dat juist de heksen dingetjes zo prachtig zijn en dat het zo’n mooi leerproces is, zo’n mooi pad naar zichzelf.

Hoe zou het zijn om het pad van een heks te bewandelen?

Schrijf je in voor de online opleiding De 4 Elementen, doe 1 maand mee, als je het niks vindt dan stopt het na 1 maand en anders ga je een heel jaar door met de weg naar jezelf.


Ik blijf nog steeds aan het werk als hypnotherapeut, SoulKey therapeut en coach, maar zal zeker nu veel meer richting het spirituele gaan in het openbaar, want iedereen is in een zoektocht naar zichzelf en het leven.

En verder blijf ik consulent op Topconsulenten.nl met box 647, mocht je mij willen spreken en ervaren wat ik kan, dan kan je me ook hier bellen.


https://www.edithpieterson.nl/online-opleiding-de-4-elementen

Groetjes Edith Pieterson, Goes