Topconsulenten.nl box 647


In de loop van de jaren ben ik steeds beter geworden in het voelen en ervaren van energie bij anderen. Steeds vaker gaat dat ook via email of whatsapp of via Zoom. Het was er altijd al, maar het werd steeds meer en duidelijker naarmate ik meer SoulKey sessies ging doen.

Van beurs collega’s hoorde ik nogal eens dat er wel wat zijn die ook een telefoonlijn hebben als medium, in januari heb ik dan maar de stoute schoenen aangetrokken en heb ook een telefoonlijn genomen, super spannend vond ik dat. Inmiddels ben ik er helemaal blij mee omdat ik het ook echt super leuk vindt en er ook nog goed in ben.

Nooit gedacht dat ik dat er nog eens bij zou gaan doen, laat staan een boterham mee kan verdienen.

In het begin voelde ik in en legde voor de vorm de Lenormandkaarten, nu gaat dat gelijk op, ik heb geleerd om te vertrouwen op zowel de energie, de ingevingen en de kaarten.

Nu de beurzen weer gaan beginnen sta ik dan ook als medium, kaartlegster en spirituele coach. Ik heb alles wat ik geleerd heb in mijn opleidingen gecombineerd en ingezet! Super leuk!

Dit gebruik ik o.a. ook in de online opleiding De 4 Elementen, wat een bijzondere opleiding is.

Wil je eens ervaren wat ik kan, bel me dan op Topconsulenten.nl box 647 of klik op de link.