Ik ben een heks!

Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die nu roepen; “Ja, dat heb ik altijd al gezegd!”

Vroeger vond ik het niet zo aardig als mensen dit zeiden, maar in de loop van de jaren is er veel veranderd. Nu zou ik het eerder als een compliment oppakken.

Inmiddels ben ik er ook trots op om een heks te zijn. Heks zijn is héél wat anders dan dat wat er in het leven is geroepen door het christendom.

Jaren geleden heb ik een opleiding gevolgd om heks te worden, het was niet direct mijn 1ste keuze. Soms leidt het ene pad je naar het andere, ik zat op Google en was op zoek naar iets waardoor ik mijn kennis van de kruiden kon vergroten, omdat ik een opleiding wilde volgen voor alternatieve geneeswijze.

Op Google kwam ik steeds hetzelfde tegen, ik was op zoek naar kennis over kruiden en kwam steeds op een heksensite terecht en tja, als er iemand veel weten over kruiden dan zal dat toch zeker wel een heks zijn.

Na wat wikken en wegen heb ik me dan uiteindelijk ingeschreven, dan wel met het idee: ik pak de kennis over de kruiden en doe de rituelen en alles wat dit nog meer met zich mee brengt wel een beetje.

Grappig, want juist de rituelen en alles wat daar bij komt kijken hebben mij dichter bij mezelf gebracht, waardoor ik een hele andere kijk op de wereld kreeg.

Het zijn allerlei verschillende rituelen, meditaties en dan vragen stellen aan jezelf of een kring maken met de elementen en de windrichtingen waardoor je ongestoord kan doen wat je wilt gaan doen.

En natuurlijk een enorme brede kennis over kruiden, wat ze zijn, wat ze doen, hoe je de energie kan gebruiken en noem het maar op.

Ik ben een heks vanuit het principe: 'Alles wat je doet, wat je zegt en wat je denkt, krijg je in zevenvoud terug, so be good!'

In de online opleiding De 4 Elementen zit dit helemaal in verweven en niet alleen dat, maar alle kennis die ik heb opgedaan in de opleidingen voor hypnotherapeut, SoulKey Therapy® en coach, het werken met cliënten en daarnaast de berg met levenservaring en het mediumschap en hoe je hiermee aan de slag kan. Het zit allemaal in de opleiding.

De maand oktober is helemaal speciaal, eind van de maand is het Halloween of te wel Samhain, het Keltisch nieuwjaar, waar de grens tussen de levende en niet meer levende erg dun is.

Wil je een keer mee doen of wil je juist deze maand mee doen, schrijf je dan in, want de maand oktober mag je nu mee doen voor een gereduceerd tarief. € 35,- i.p.v. € 45,-

Kijk even op mijn site klik hier