Online opleiding De 4 Elementen en MASsen!

Een paar jaar geleden heb ik een 7-daagse Challenge online gebracht, deze challenge was met prachtige en makkelijke technieken om je emoties om te zetten van negatief naar positief. Inmiddels ben ik de online opleiding van De 4 Elementen gaan doen, dit omdat hier veel meer in zit waardoor het ook veel leuker word voor mijzelf. Het schrijven en bedenken vind ik fantastisch, alles wat er in voor komt zijn mijn eigen ervaringen, die ik geleerd heb om van negatief naar positief te gaan. Ik vind het heerlijk om mensen hierbij te helpen en niet alleen dat maar ik wil mensen ook graag helpen om hun leven volledig naar een ander level te brengen.


Ik heb 1 van de oude filmpjes hierbij gezet. MASsen, wat ik toen bedacht had en wat écht goed werkt. De M – mondhoeken omhoog, de A – armen de lucht in en de S – Springen, je hersenen werken hier perfect op.

Kijk mijn Challenge video van een paar jaar geleden, van negatief naar positief met MASsen!


Ben je nu gemotiveerd? Schrijf je dan in voor de online opleiding De 4 Elementen en ga voor nog meer diepte en nog meer technieken! Laat mij jou helpen met een leven van meer energie, meer blijheid, meer vrijheid, meer succes!! Laat mij jou helpen om negatieve gedachten om te zetten naar blijvende positieve gedachten en leer daarnaast alles over kruiden en wat de maan voor jou kan betekenen. Beslis dat jij nu écht wilt gaan leven!

https://www.edithpieterson.com/online-opleiding-de-4-elementen