Spiritueel ontwaken met De 4 Elementen


Mensen zoals ik die zich spiritueel ontwikkelen en de zoektocht naar zichzelf aanvaarden stemmen zich af op de natuurlijke energie en de magie die hierin aanwezig is. Ik noem het Heks zijn, wat betekend dat je de kracht in jezelf omhoog haalt en die gebruikt om energie ten goede te gebruiken en om te zetten naar nog meer kracht en positiviteit.

Dit kan d.m.v. rituelen met de maan of met kruiden of met energie, er zijn tal van mogelijkheden om hiermee te werken, in de online opleiding De 4 Elementen gaat het hier ook over en met steeds weer een ander thema en andere inzichten. Er wordt van alles in beschreven waar iedereen wat mee kan, je kan aan de oppervlakte blijven of de diepte ingaan, het is wat jij zelf wilt.

2020 is een jaar van spiritueel ontwaken, er komen meer en meer mensen die voelen dat er op energetisch gebied van alles gebeurt.

Het is belangrijk om je eigen weg te gaan, een andere weg dan de doorsnee mens. Steeds meer mensen gaan om zich heen kijken en zich afvragen of dat wat ons verteld wordt ook wel echt waar is, steeds meer mensen zetten vraagtekens bij wat er nu is en steeds meer mensen gaan ontdekken, sommige uit nieuwsgierigheid en sommige omdat het niet anders kan.

Ontdekken dat de kracht van de natuur in jezelf zit en hier mee omgaan of mee gaan werken is prachtig, want door de natuur te voelen en te ervaren ben je instaat om terug te keren naar je eigen natuurlijke kracht. Je bent dan in staat om rust te ervaren en vanuit die rust ontspruiten creatieve ideeën en kan je je eigen leven meer vorm gaan geven.

Nieuwsgierig geworden of wil je mee doen, schrijf je dan in voor de online opleiding De 4 Elementen. https://www.edithpieterson.nl/online-opleiding-de-4-elementen