Wat doet energie met jou en met je lichaam!


Als je weet dat alles met elkaar is verbonden en alle energie is met elkaar verbonden. Hoe zit dat dan met jou en met jouw energie?


Al jaren hoor ik het en lees ik het, alles is met elkaar verbonden. Tijdens mijn opleiding tot SoulKey Master heb ik dat ook ten volle mogen ervaren, echt een prachtige ervaring, ik zag de lijnen overal.

Sinds die tijd heb ik me regelmatig afgevraagd hoe dat precies zit met die lijnen, wat is het precies en wat gebeurd er als lijnen zich verbinden.Onze gedachten zijn ook verbonden, deze zijn verbonden met andere (meestal zelfde soort) gedachten, maar ook met onze emoties en alles wat er buiten en binnen ons omgaat.

The Law of Attraction (Wet van de aantrekkingskracht) is daar ook op gebaseerd ‘dat wat je wilt zend je het universum in en je krijgt het’ even simpel gezegd dan. Op die manier werkt het wel, aangezien alles met elkaar verbonden is.

Dat alles is verbonden en het inzicht hier over heeft er wel voor gezorgd dat ik in het collectief gedachtengoed geloof. Als veel mensen hetzelfde zeggen of denken dan groeit iets.

Energy flows where attention goes!

Wat ik de laatste tijd ook heb onderzocht is de lijnen die er zijn in negativiteit. Wat als je iets voor je kiezen krijgt wat emotioneel binnenkomt, is dit dan ook met een lijn? En waar gaat die lijn dan naar toe?

Wat als iemand niet aardig is en je kwetst, is dat ook een lijn en waar gaat die dan naar toe?

Als iemand iets tegen je zegt waardoor jij je gekwetst voelt dan zijn dat verschillende dingen, aan de ene kant zegt iemand iets kwetsend wat onbedoeld is en jij pakt het verkeerd op en aan de andere kant zegt iemand iets kwetsend om jou te kwetsen en jij …

Voelt je aan de ene kant gekwetst, waardoor deze lijn in je maag komt en je keel dicht snoert en aan de andere kant werkt het precies hetzelfde. Het komt door onzekerheid, zowel van jou als van de tegen partij. Als jij niet onzeker bent dan pak je de opmerking ook niet kwetsend op, als jij je daarentegen wel onzeker voelt dan komt die lijn binnen en snoert je keel.

Uiteindelijk komen al die lijnen binnen in je maag- en buikstreek en als je dit niet loslaat of als het teveel in korte tijd is dan vult dit deze streek in je lichaam en dit kan resulteren in darm problemen en/of andere organen, de buikstreek kan ook op gaan zwellen, daarnaast krijg je ook nog last van je keel.

Vanuit energie niveau kan de energie niet meer goed doorstromen of het hapert, hierdoor ga je een steeds meer verloren gevoel ontwikkelen, je voelt je niet erkent, afgewezen en alleen. In meerdere of mindere maten.


En hoe ga jij hier dan mee om, hoe kom je ervan af, daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor, er zijn ook verschillende therapieën of praatgroepen en wat nog meer. Ik heb er een andere manier voor, die heel bevrijdend werkt. Als je hier nu nieuwsgierig naar bent schrijf je dan in voor de online opleiding De 4 Elementen, want in november komt hier een hele duidelijke uitleg over met een techniek die je zelf kan uitvoeren om ervan af te komen.

https://www.edithpieterson.nl/online-opleiding-de-4-elementen