Viviane van Tol 2.jpeg

Ik ben Viviane van Tol

Medium, coach, engel therapie en Universal White Time Healing, Kinder- en dierentolk,  Zielsafstemming, Numerologie en Astrologie, Channelen van berichten, HSP.

Wil je mij vast zien en horen, zodat je een beter indruk van mij krijgt? Klik dan hier en bekijk mijn filmpje waarin ik mij voorstel.

Hallo mooi mens!

Wat ontzettend leuk dat je op mijn pagina komt kijken.

Wanneer het consult bij mij begint, zal ik me vooral focussen op jouw energie, dit door me in verbinding te stellen met jouw ziel, welke als baken voor jou in dit leven functioneert.

Hierdoor mag ik de uitdagingen die jij meegenomen hebt in dit  leven zien, jouw ziele doel, de rode draad als het ware in je leven en de pijnpunten die je meegenomen hebt uit een vorig leven.

Dit is een heel mooie methode om ook meer te weten te komen over kleine kinderen en dieren.

Zielen contact op deze manier gebruikt maakt het mogelijk om als dieren- en kindertolk te werken. Natuurlijk gebeurd dit met jouw toestemming, anders is het niet mogelijk.

Ik werk al menig jaar als engel therapeut, samen met het Universum, om zo handreikingen te mogen geven zodat jij verder komt in je leven, je blokkades mag gaan aanpakken en meer in balans kunt komen.

Ook geef ik, indien nodig, afstand healingen met gebruik van Universele Witte Tijds Energie, Energetische symbolen, de energie van kristallen, bloesems en kruiden.  Bij Universele Witte Tijds Heling (UWTH) wordt gewerkt met Licht, afgestemd op ons Hoger Bewustzijn. Het effect op een healing is zowel helend als bewustzijnsverruimend. Het omvat verleden, heden en toekomst in één tijdsunit.  De energie past zich telkens aan op wat de ontvanger op dat moment nodig heeft. Daarom is deze vorm van heling ook prima geschikt voor kinderen en dieren en kan op afstand gegeven worden.

Tevens werk ik met orakel – tarot- of Lenormand kaarten, of het lezen van foto’s waarbij antwoord gegeven kan worden op vragen die nu bij je spelen. Hierbij heb ik contact met Engelen, Lichtmeester en indien nodig met overleden dierbaren. Zo gebruik ik mijn helder- voelend, horend- en ziendheid, om je inzicht te geven in bepaalde situaties.

Mogelijkheden waaruit tijdens een afspraak gekozen kunnen worden:

  • 30 minuten: Een orakelkaart legging ahv. 1 vraag. OF een korte Energetische healing m.b.v. Engelen en Witte Tijds Healing.

  • 60 minuten: Een uitgebreide Orakel kaart lezing, dieper ingaand op je vragen om je inzicht te geven in je huidige situatie.

  • 90 minuten: Een uitgebreide zielsafstemming met coaching, numerologie, astrologie en een healing.

 

Ik hoop je spoedig te mogen ontmoeten via onze Face- to Face lijn om samen met jouw levensvragen aan de slag te kunnen gaan.

Hartegroet, Vivianne