Ik ben Viviane van Tol

Medium, coach, Engel therapie, Diverse orakel methoden, Numerologie, Channelen, Omgaan met HSP (hooggevoeligheid) en Healing dmv Universele Witte Tijds Energie.

Hallo mooi mens!

Heb je levensvragen, of zit je niet zo fijn in je energie, wil je weten wat jouw zielen doel hier op aarde is en waarom je hier dus bent?

Dit leven is een reis van loslaten en bewustwording wie je werkelijk bent. Als je hier aan wilt werken, als je telkens tegen dezelfde situatie aanloopt, of als je je gewoon verder spiritueel wilt ontwikkelen, kan ik je handreikingen geven om zo je mooiste leven te creëren.

Al ruim 30 jaar ben ik met spirituele ontwikkeling bezig. Ik begeleid mensen met veel liefde en plezier om hen te helpen weer balans in hun leven te krijgen. Door adviezen, vanuit mijn contact met Lichtmeesters, de Engelen en van ziel tot ziel, mag ik helpen om, waar mogelijk, raad te geven waar jij dan weer mee verder kunt. Ook begeleid ik hen die zich als Lichtwerker wensen te ontwikkelen.

Als Engel therapeut, healer in Universele Witte Tijd Energie (UWTH) geef ik afstand healingen, met gebruik van Energetische symbolen, kristallen en kruiden.  Bij deze vorm van healing komen verleden, heden en toekomst in dezelfde, jouw helende energie naar je toe, waardoor je zelf verder kunt met je ontwikkeling. Je kunt ook kiezen voor een zachte engelen healing. Tijdens deze healing wordt gewerkt aan het balanceren van je chakra’s en wordt eventuele aanwezige zware energie bij jezelf of in je woonomgeving, verwijderd.

Er is tevens de keuze uit diverse orakel – tarot – of Lenormand kaarten, om antwoord op je vragen te krijgen en om tot dieper inzicht te komen. Hierbij  gebruik ik, indien nodig, ook de pendel. Ik geef geen antwoorden betreffende toekomst, daar vanuit het universum hier bij mij geen antwoorden komen. Wel kunnen de geboden inzichten je helpen om in de toekomst meer vreugde in je leven te ervaren.

Speciaal voor Hoog gevoelige personen is het werken met energie heel fijn, om je zo weer evenwichtig en in balans met je energie te voelen en te leren hoe je met de hoog gevoeligheid het beste kunt omgaan. Zo kun je dan de shift  maken van hoog gevoelig, naar hoog spiritueel.

Mogelijkheden waaruit tijdens een afspraak gekozen kan worden:

  • 30 minuten: Een orakel kaart legging aan de hand van 1 vraag. OF een korte  healing    d.m.v. Engelen en White Time healing OF een Healing m.b.v. Energetische symbolen, Kristallen en kruiden.

  • 60 minuten: Een uitgebreide Orakel reading, dieper ingaand op je vragen. OF een korte orakel reading + healing, OF een coaching m.b.t. je huidige situatie.

  • 90 minuten: Een zielsafstemming met coaching, healing en wat verder nodig mocht blijken.

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten via de face to face- sessies, om samen met je levensvragen aan de slag te kunnen gaan.

Hartegroet, Viviane