Wie ben ik

Ik ben Edith Pieterson, 55 jaar en woon in Goes, mijn 2 meiden zijn volwassen en de deur uit.

Ik had vroeger een fulltime baan in de techniek, door alle drukte en problemen in mijn privé leven, het regelen van het huishouden als alleenstaand moeder van 2 dochters, mijn sociale leven, kwam ik in een burn-out terecht. Dit heeft mijn leven totaal veranderd en ben ik op zoek gegaan wat ik eigenlijk écht wilde.

In 2015 ben ik een hypnose opleiding gaan doen, ik heb hier mijn master in gehaald en nog een hoop andere papiertjes. Het was voor mij niet genoeg en uiteindelijk kwam SoulKey Therapy®, van Martin Castor Peterson, op mijn pad. Hier heb ik ook een master in en ben trainer geworden, ik mag er les in geven. Sessies die ik heb gegeven hebben er ook voor gezorgd dat ik verder groeide in energie voelen en ervaren.

Naast hypnose en SoulKey ben ik mij aan het verdiepen in andere verwante behandelprogramma’s, zoals Quantum Hypnose, Regressietherapie, NLP, HNLP, DTI (Deep Trance Identification) en Coaching.

In mijn kindertijd was ik al gevoeliger dan andere kinderen en zag ik dingen die anderen niet konden zien. Ook het van tevoren weten van toekomstige gebeurtenissen, zoals het overlijden van mijn opa. Dit gevoel belemmerde mij dusdanig in mijn dagelijkse leven, dat ik op mijn twintigste besloot het geheel af te sluiten. Ik had er meer last van dan gemak. Ondertussen ging mijn leven gewoon door met alle ups en downs die iedereen heeft.

Mijn leven is alles behalve makkelijk geweest, ik heb enorm veel meegemaakt, maar opgeven is nooit een optie geweest. Van alles wat ik heb meegemaakt heb ik geleerd. Er is een moment in mijn leven gekomen dat ik me heb afgevraagd of dit eigenlijk allemaal wel de bedoeling was, want waarom hebben sommige mensen een rustig leven en waarom anderen juist niet.

 

Uiteindelijk heb ik geleerd om situaties anders te bekijken, omdenken, als je het zo wilt noemen, maar ook situaties van bovenaf te bekijken, helicopteren. Daardoor heb ik zoveel meer inzichten gekregen en ook een spirituele groeispurt gemaakt in voelen en herkennen van energie.

Vanuit mijn diepste zelf voelen en weten!

Door de combinatie van mijn enorme interesse in hersenen en Kwantum fysica heb ik een totaal nieuwe kijk gekregen op het leven en wat er in het leven gebeurt, in hoe iemand reageert en wat het resultaat daarin is.

 

In januari dit jaar ben ik begonnen als medium, Lenormand kaartlegging en spirituele coach bij Topconsulenten.nl met box 647. Wonderlijk genoeg ben ik nog verder gegroeid in de energie. Wonderlijk is misschien een groot woord, want uit geleerd ben je echt nooit!

 

De online opleiding: De 4 Elementen is gebaseerd op al mijn opleidingen en vooral op mijn grote levenservaring en inzichten.

 

​Ik ben tegenwoordig echt blij en super enthousiast over alles wat ik doe en ik leer iedere dag nog meer en meer.

 

Liefs,

 

Edith Pieterson, Goes

Koos Vorrinkstraat 15

4463 TX  Goes

0031 6 5171 4769

edithpieterson@gmail.com

Edith Pieterson

Hypnotherapeut en Coach

K.v.K. 66906539

BTW Nr.: NL002116270B78

ING: NL65INGB0008007752

BIC: INGBNL2A